Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1740
Назва: | Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину |
Інші назви: | Технология желе с продлённым сроком хранения на основе пектина Technology jelly with extended shelf life on the basis of pectin |
Автори: | Будаева, А. І. Любенко, Г. Д. Перцевой, Ф. В. Будаєва, А. И. Любенко, Г. Д. Перцевой, Ф. В. Budaeva, A. I. Lyubenco, G. D. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | пектин полісахарид драглеутворення пектин полисахарид драглеобразование pectin polysaccharide dragleaveevent |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину [Електронний ресурс] / А. І. Будаева, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - 476 с. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено характеристику технології желе фруктово-ягідного на основі пектину. Наведено характеристику технологии желе фруктово-ягодного на основе пектина. |
Опис: | The characteristics of technology jelly fruit on the basis of pectin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1740 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф. В._авт8.pdf | 915,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.