Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1889
Назва: | Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів |
Інші назви: | Способы коррекции сычужной свертываемости молока и образования сгустка при производстве сыров Methods of correction of runnet coagulability of milk and education to clot at production of cheeses |
Автори: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Машкин, Н. И. Могутова, В. Ф. Маshkin, N. I. Mogutova, V. F. |
Ключові слова: | молоко сиропридатність термін згортання молоко сыропригодность время свертывания milk cheeses fitness time of rolling up |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І. Способи корекції корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/2 (25). - С. 145-147. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчали способи корекції сичужного згортання молока: термостійкість, параметри кислотності, температури, а також дози хлориду кальцію на термін згортання сирого та термізованого молока і якість утвореного згустку при виробництві сирів. Изучали способы коррекции сычужного свертывания молока: термостойкость, параметры кислотности, температуры, а также дозы хлорида кальция на срок свертывания и качество образованного сгустка при производстве сыров. |
Опис: | Studied the methods of correction of the runnet rolling up of milk: heat-resistance, parameters of acidity, temperature, and also doses of chloride of calcium for the term of rolling up and quality formed to the clot at the production of cheeses. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1889 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СПОСОБИ КОРЕКЦІЇ СИЧУЖНОЇ ЗГОРТАЄМОСТІ МОЛОКА.pdf | 209,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.