Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1889
Title: Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів
Other Titles: Способы коррекции сычужной свертываемости молока и образования сгустка при производстве сыров
Methods of correction of runnet coagulability of milk and education to clot at production of cheeses
Authors: Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Машкин, Н. И.
Могутова, В. Ф.
Маshkin, N. I.
Mogutova, V. F.
Keywords: молоко
сиропридатність
термін згортання
молоко
сыропригодность
время свертывания
milk
cheeses fitness
time of rolling up
Issue Date: 2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Машкін М. І. Способи корекції корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/2 (25). - С. 145-147.
Abstract: Вивчали способи корекції сичужного згортання молока: термостійкість, параметри кислотності, температури, а також дози хлориду кальцію на термін згортання сирого та термізованого молока і якість утвореного згустку при виробництві сирів. Изучали способы коррекции сычужного свертывания молока: термостойкость, параметры кислотности, температуры, а также дозы хлорида кальция на срок свертывания и качество образованного сгустка при производстве сыров.
Description: Studied the methods of correction of the runnet rolling up of milk: heat-resistance, parameters of acidity, temperature, and also doses of chloride of calcium for the term of rolling up and quality formed to the clot at the production of cheeses.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1889
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СПОСОБИ КОРЕКЦІЇ СИЧУЖНОЇ ЗГОРТАЄМОСТІ МОЛОКА.pdf209,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.