Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1889
Title: | Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів |
Other Titles: | Способы коррекции сычужной свертываемости молока и образования сгустка при производстве сыров Methods of correction of runnet coagulability of milk and education to clot at production of cheeses |
Authors: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Машкин, Н. И. Могутова, В. Ф. Маshkin, N. I. Mogutova, V. F. |
Keywords: | молоко сиропридатність термін згортання молоко сыропригодность время свертывания milk cheeses fitness time of rolling up |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Машкін М. І. Способи корекції корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/2 (25). - С. 145-147. |
Abstract: | Вивчали способи корекції сичужного згортання молока: термостійкість, параметри кислотності, температури, а також дози хлориду кальцію на термін згортання сирого та термізованого молока і якість утвореного згустку при виробництві сирів. Изучали способы коррекции сычужного свертывания молока: термостойкость, параметры кислотности, температуры, а также дозы хлорида кальция на срок свертывания и качество образованного сгустка при производстве сыров. |
Description: | Studied the methods of correction of the runnet rolling up of milk: heat-resistance, parameters of acidity, temperature, and also doses of chloride of calcium for the term of rolling up and quality formed to the clot at the production of cheeses. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1889 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СПОСОБИ КОРЕКЦІЇ СИЧУЖНОЇ ЗГОРТАЄМОСТІ МОЛОКА.pdf | 209,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.