Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1889
Назва: Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів
Інші назви: Способы коррекции сычужной свертываемости молока и образования сгустка при производстве сыров
Methods of correction of runnet coagulability of milk and education to clot at production of cheeses
Автори: Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Машкин, Н. И.
Могутова, В. Ф.
Маshkin, N. I.
Mogutova, V. F.
Ключові слова: молоко
сиропридатність
термін згортання
молоко
сыропригодность
время свертывания
milk
cheeses fitness
time of rolling up
Дата публікації: 2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Способи корекції корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/2 (25). - С. 145-147.
Короткий огляд (реферат): Вивчали способи корекції сичужного згортання молока: термостійкість, параметри кислотності, температури, а також дози хлориду кальцію на термін згортання сирого та термізованого молока і якість утвореного згустку при виробництві сирів. Изучали способы коррекции сычужного свертывания молока: термостойкость, параметры кислотности, температуры, а также дозы хлорида кальция на срок свертывания и качество образованного сгустка при производстве сыров.
Опис: Studied the methods of correction of the runnet rolling up of milk: heat-resistance, parameters of acidity, temperature, and also doses of chloride of calcium for the term of rolling up and quality formed to the clot at the production of cheeses.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1889
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СПОСОБИ КОРЕКЦІЇ СИЧУЖНОЇ ЗГОРТАЄМОСТІ МОЛОКА.pdf209,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.