Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2047
Назва: | Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+» |
Інші назви: | Вивчення процесу драглеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» |
Автори: | Пивоваров, П. П. Пивоваров, Е. П. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Пивоваров, П. П. Пивоваров, Є. П. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Pivovarov, P. P. Pivovarov, E. P. Kondratjuk, N. V. Stepanova, T. M. |
Ключові слова: | кальций яичная скорлупа гелеобразование комплексообразование кальцій яєчна шкаралупа драглеутворення комплексоутворення calcium egg-shell gelation complexation |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Белгородский государственный национальный исследовательский университет |
Бібліографічний опис: | Пивоваров П.П. Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»[Электронный ресурс] / П.П. Пивоваров, Е.П. Пивоваров, Н.В. Кондратюк и др. // Научный результат. – Белгород : ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2014. – С. 142-148. |
Короткий огляд (реферат): | В статье уделяется внимание химическим взаимодействиям, происходящием в процессе гелеобразования в системе на основе низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция, источником которых является порошок яичной скорлупы. В статті приділяється увага хімічним взаємодіям, що відбуваються в процесі драглеутворення в системі на основі низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію, джерелом яких є порошок яєчної шкаралупи. |
Опис: | The article focuses on the chemical interactions occurring in the process of gelation in a system based on low-esterified pectin and amidated free calcium ions, the source of which is the egg shell powder. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2047 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пивоваров_Степанова_Кондратюк_.pdf | 516,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.