Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2061
Назва: Основи формування і розвитку м’ясо-молочного скотарства: історичний аспект
Інші назви: Основы формирования и развития мясо-молочного скотоводства: исторический аспект
Formation and development of meat and dairy cattle: a historical perspective
Автори: Лозинська, І. В.
Лозинская, И. В.
Lozynska, I. V.
Ключові слова: м’ясо-молочне скотарство
сільськогосподарські підприємства
мясо-молочное скотоводство
сельскохозяйственные предприятия
meat and dairy cattle
agricultural enterprises
Дата публікації: 12-бер-2014
Бібліографічний опис: Лозинська І. В. Основи формування і розвитку м’ясо-молочного скотарства: історичний аспект [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Львівська наука : Матеріали науково-практичної конференції. - Львів. - 2014. - Т. 3. - С. 67-71.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні в Україні розводять 11 порід молочного напряму продуктивності, 7 комбінованого і 13 м’ясного. Найчисленніші чорно-ряба та українська чорно-ряба молочна (36,3 %), червона степова (34,5 %), українська червоно-ряба молочна разом із симентальською (23,9 %), лебединська (3,6 %), інші породи (1,7 %). У країнах Європи значну увагу приділяють розведенню тварин комбінованого напряму продуктивності, які здатні до високої молочної продуктивності й відрізняються від молочних порід кращими м’ясними якостями. Молочно-м’ясну худобу вигідно розводити тому, що вона може в більшій мірі використовувати грубі та соковиті корми з меншою витратою концентрованих. На сегодня в Украине разводят 11 порід молочного направления производительности, 7 комбинированного и 13 мясного. Самые обширные черно-рябая и украинская черно-рябая молочная (36,3 %), красная степная (34,5 %), украинская красно-рябая молочная вместе из симментальской (23,9 %), лебединська (3,6 %), другие породи (1,7 %). В странах Европы значительное внимание уделяют разведению животных комбинированного направления производительности, которые способные к высокой молочной производительности и отличаются от молочных пород лучшими мясными качествами. Молочно-мясной скот удобно разводить потому, что она может в большей мере использовать грубые и сочные корма с меньшей затратой концентрированных.
Опис: Today in Ukraine 11 species bred dairy productivity, 7 and 13 combined meat. The most numerous black-and-white and black-and-white Ukrainian dairy (36.3%), red steppe (34.5%), Ukrainian red-and-white dairy with Simmental (23.9%), Lebedynska (3.6%), other species (1.7%). In Europe, much attention is paid to breeding animals directly combined performance that are capable of high milk production and dairy breeds differ from better meat quality. Milk and beef cattle breed advantageous because it can increasingly use coarse and succulent food with less concentrated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2061
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8. Основи формування і розвитку.pdf70,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.