Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2186
Назва: Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану
Інші назви: Исследования надмолекулярной структуры раствора каппа-каррагинана
Investigation of supramolecular structures kappa-carrageenan solution
Автори: Маренкова, Т. І.
Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Маренкова, Т. И.
Гурський, П. В.
Перцевой, Ф. В.
Marenkova, T. I.
Hurskiy, P. V.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: капа-каррагінан
функціональні добавки
триполіфосфат натрію
каппа-каррагинан
функциональные добавки
триполифосфат натрия
kappa-carrageenan
functional additives
sodium tripolyphosphate
Дата публікації: 2014
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Маренкова Т. І. Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану [Електронний ресурс] / Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 100-101.
Короткий огляд (реферат): Спільний вплив змішаних драглеутворювачів капа-каррагінану з агаром, сприяють істотній зміні розмірів часток в розчині драглеутворювачів, що проявляються у якісній зміні функціонально-технологічних властивостей драглів нового типу. Совместное воздействие смешанных студнеобразователями каппа-каррагинан с агаром, способствуют существенному изменению размеров частиц в растворе студнеобразователями, проявляющиеся в качественном изменении функционально-технологических свойств желе нового типа.
Опис: The joint effect of mixed kappa-carrageenan drahleutvoryuvachiv agar, contribute a substantial change in the size of particles in solution drahleutvoryuvachiv that qualitative changes occur in functional and technological properties of a new type of jelly.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2186
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.