Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2188
Title: Вивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експерименту
Other Titles: Изучение зависимости динамической вязкости и размера частиц жиро-растительных смесей от содержания растительного сырья и условий проведения эксперимента
Studying the dependence of dynamic viscosity and particle size of fat-vegetable mixture on the content of plant material and the conditions of the experiment
Authors: Димитрієвич, Л. Р.
Скуріхіна, Л. А.
Степанова, Т. М.
Маренкова, Т. І.
Димитриевич, Л. Г.
Скурихина, Л. А.
Степанова, Т. М.
Маренкова, Т. И.
Dimitrijevich, L. R.
Skurihina, L. A.
Stepanova, T. М.
Marenкova, T. I.
Keywords: в'язкість
овочева добавка
критична точка
вязкость
овощная добавка
критическая точка
viscosity
vegetable additive
critical point
Issue Date: 2013
Citation: Вивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експерименту [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. М. Степанова, Т. І. Маренкова // Мясное дело. - 2013. - № 2. - С. 28-29.
Abstract: Створення технологій, у яких свиняча жирова сировина використовувалась б з продуктами рослинного походження, що знижуватиме його калорійність та змінюватиме його харчову цінність за мінералами, вітамінами та вуглеводними складовими. Создание технологий, в которых свиное жировое сырье использовалось бы с продуктами растительного происхождения, снижало его калорийность и меняло его пищевую ценность по минералам, витаминам и углеводным составляющим.
Description: The development of technologies in which raw pork fat used to the products of plant origin, which will reduce its calorie and alter its nutritional value for minerals, vitamins and carbohydrate components.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2188
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.