Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2188
Назва: | Вивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експерименту |
Інші назви: | Изучение зависимости динамической вязкости и размера частиц жиро-растительных смесей от содержания растительного сырья и условий проведения эксперимента Studying the dependence of dynamic viscosity and particle size of fat-vegetable mixture on the content of plant material and the conditions of the experiment |
Автори: | Димитрієвич, Л. Р. Скуріхіна, Л. А. Степанова, Т. М. Маренкова, Т. І. Димитриевич, Л. Г. Скурихина, Л. А. Степанова, Т. М. Маренкова, Т. И. Dimitrijevich, L. R. Skurihina, L. A. Stepanova, T. М. Marenкova, T. I. |
Ключові слова: | в'язкість овочева добавка критична точка вязкость овощная добавка критическая точка viscosity vegetable additive critical point |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Вивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експерименту [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. М. Степанова, Т. І. Маренкова // Мясное дело. - 2013. - № 2. - С. 28-29. |
Короткий огляд (реферат): | Створення технологій, у яких свиняча жирова сировина використовувалась б з продуктами рослинного походження, що знижуватиме його калорійність та змінюватиме його харчову цінність за мінералами, вітамінами та вуглеводними складовими. Создание технологий, в которых свиное жировое сырье использовалось бы с продуктами растительного происхождения, снижало его калорийность и меняло его пищевую ценность по минералам, витаминам и углеводным составляющим. |
Опис: | The development of technologies in which raw pork fat used to the products of plant origin, which will reduce its calorie and alter its nutritional value for minerals, vitamins and carbohydrate components. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2188 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маренкова Т. І. Вивчення залежності динамічної в’язкості.PDF | 568,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.