Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2279
Назва: Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів
Інші назви: Предпосылки использования концентрата сывороточных белков при производстве молочных продуктов
Pre-conditions of the use of concentrate of serum albumens at the production of dairies
Автори: Могутова, Валентина Федорівна
Могутова, Валентина Федоровна
Mogutova, Valentyna
Ключові слова: концентрат сироваткових білків
знежирене молоко
титрована кислотність
масова частка білка
концентрат сывороточных белков
обезжиренное молоко
титрована кислотность
массовая часть белка
concentrate of serum albumens
fat free milk
acidity
mass part of albumen
Дата публікації: бер-2015
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Могутова В.Ф. Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Програма і матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції “Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції“, 24-25 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – С. 91-92
Короткий огляд (реферат): В роботі були проведені дослідження впливу доз концентрату сироваткових білків (КСБ) на органолептичні, фізико-хімічні показники знежиреного молока, як сировини для молочних продуктів. В работе были проведенные исследования влияния доз концентрата сывороточных белков (КСБ) на органолептические, физико-химические показатели обезжиренного молока, как сырья для молочных продуктов.
Опис: In is process there were the conducted researches of influence of doses of concentrate of serum albumens (СSA) on the physical and chemical indexes of fat free milk, as raw material for dairies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2279
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Могутова_ВФ._Передумови.pdf297,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.