Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2329
Title: | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину |
Other Titles: | Особенности технологии та рецептуры термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина. Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin |
Authors: | Любенко, Галина Дмитрівна Любенко, Галина Дмитриевна Lyubenco, Galina Dmitrivna |
Keywords: | гідроколоїди термостійка начинка технологічний процес гидрокалоиды термостойкая начинка технологический процесс hydrocolloids pectin heat-resistant filling polymer technological process |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013. - Вип. 2 (18). - С. 47-51. |
Abstract: | Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва. Разработана новая технология термостойкой начинки на основе молочного сырья с использованием пектина. Приведены рецептурный состав и технологический процесс её производства. |
Description: | Developed the new technology of heat-resistant filling from raw milk using pectin. Shows a prescription composition and the technological processes of its production. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2329 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д. Особливості технології.PDF | 716,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.