Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2444
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Шанина, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Shanina, O. N. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. L. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-13T10:53:45Z | - |
dc.date.available | 2015-05-13T10:53:45Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнар. наук.-практ. конф., (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 122. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2444 | - |
dc.description | Исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы в композиции с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатина, муки различных видов), что улучшают структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновых хлебобулочных изделий. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа в композиції з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатини, борошна різних видів), що покращує структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | НУХТ | uk_UK |
dc.subject | безглютенові продукти | uk_UK |
dc.subject | ферментні препарати | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | безглютеновые продукты | uk_UK |
dc.subject | ферментные препараты | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.title | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | uk_UK |
dc.title.alternative | Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поліпшення якості безглютенового хліба.pdf | 200,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.