Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorЛобачова, Н. Л.-
dc.contributor.authorШанина, О. Н.-
dc.contributor.authorЛобачёва, Н. Л.-
dc.contributor.authorShanina, O. N.-
dc.contributor.authorLobacheva, N. L.-
dc.date.accessioned2015-05-13T10:53:45Z-
dc.date.available2015-05-13T10:53:45Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationШаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнар. наук.-практ. конф., (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 122.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2444-
dc.descriptionИсследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы в композиции с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатина, муки различных видов), что улучшают структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновых хлебобулочных изделий.uk_UK
dc.description.abstractДослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа в композиції з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатини, борошна різних видів), що покращує структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНУХТuk_UK
dc.subjectбезглютенові продуктиuk_UK
dc.subjectферментні препаратиuk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjectбезглютеновые продуктыuk_UK
dc.subjectферментные препаратыuk_UK
dc.subjectтрансглютаминазаuk_UK
dc.titleПоліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютаміназиuk_UK
dc.title.alternativeУлучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліпшення якості безглютенового хліба.pdf200,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.