Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2444
Назва: | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази |
Інші назви: | Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы |
Автори: | Шаніна, О. М. Лобачова, Н. Л. Шанина, О. Н. Лобачёва, Н. Л. Shanina, O. N. Lobacheva, N. L. |
Ключові слова: | безглютенові продукти ферментні препарати трансглютаміназа безглютеновые продукты ферментные препараты трансглютаминаза |
Дата публікації: | 22-тра-2014 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнар. наук.-практ. конф., (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 122. |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа в композиції з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатини, борошна різних видів), що покращує структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів. |
Опис: | Исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы в композиции с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатина, муки различных видов), что улучшают структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновых хлебобулочных изделий. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2444 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поліпшення якості безглютенового хліба.pdf | 200,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.