Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2444
Назва: Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази
Інші назви: Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы
Автори: Шаніна, О. М.
Лобачова, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Лобачёва, Н. Л.
Shanina, O. N.
Lobacheva, N. L.
Ключові слова: безглютенові продукти
ферментні препарати
трансглютаміназа
безглютеновые продукты
ферментные препараты
трансглютаминаза
Дата публікації: 22-тра-2014
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнар. наук.-практ. конф., (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 122.
Короткий огляд (реферат): Дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа в композиції з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатини, борошна різних видів), що покращує структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів.
Опис: Исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы в композиции с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатина, муки различных видов), что улучшают структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновых хлебобулочных изделий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2444
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліпшення якості безглютенового хліба.pdf200,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.