Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2444
Title: Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази
Other Titles: Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы
Authors: Шаніна, О. М.
Лобачова, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Лобачёва, Н. Л.
Shanina, O. N.
Lobacheva, N. L.
Keywords: безглютенові продукти
ферментні препарати
трансглютаміназа
безглютеновые продукты
ферментные препараты
трансглютаминаза
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: НУХТ
Citation: Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнар. наук.-практ. конф., (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 122.
Abstract: Дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа в композиції з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатини, борошна різних видів), що покращує структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів.
Description: Исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы в композиции с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатина, муки различных видов), что улучшают структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновых хлебобулочных изделий.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2444
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поліпшення якості безглютенового хліба.pdf200,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.