Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2662
Title: Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування
Other Titles: Разработка технологии комбинированного продукта в контексте требований здорового питания.
Development of the technology of the combined product in the context of the requirements of a healthy diet
Authors: Кривдін, Віктор Миколайович
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кривдин, Виктор Николаевич
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Krivdin, Victor Nikolaevich
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Keywords: концентрат ядра арахісу
концентрат ядра арахиса
concentrate peanut kernels
Issue Date: 2014
Citation: Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування [Електронний ресурс] / В. М. Кривдін, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, (4-5 листопада 2014 р.). - Одеса, 2014. - Т. 3. - С. 147-148.
Abstract: Новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу в формі м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новый способ получения комбинированного молочно-растительного продукта в форме мягкого сычужного сырного продукта, изготовленного по традиционной технологии и с применением замораживания.
Description: А new method for producing a combined milk-vegetable product in the form of soft rennet cheese product made according to the traditional technology and the use of freezing.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2662
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.