Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2662
Назва: | Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування |
Інші назви: | Разработка технологии комбинированного продукта в контексте требований здорового питания. Development of the technology of the combined product in the context of the requirements of a healthy diet |
Автори: | Кривдін, Віктор Миколайович Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Кривдин, Виктор Николаевич Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Krivdin, Victor Nikolaevich Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | концентрат ядра арахісу концентрат ядра арахиса concentrate peanut kernels |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування [Електронний ресурс] / В. М. Кривдін, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, (4-5 листопада 2014 р.). - Одеса, 2014. - Т. 3. - С. 147-148. |
Короткий огляд (реферат): | Новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу в формі м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новый способ получения комбинированного молочно-растительного продукта в форме мягкого сычужного сырного продукта, изготовленного по традиционной технологии и с применением замораживания. |
Опис: | А new method for producing a combined milk-vegetable product in the form of soft rennet cheese product made according to the traditional technology and the use of freezing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2662 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту.pdf | 52,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.