Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorІванченко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorИванченко, Оксана Сергеевна-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorIvanchenko, Oksana Sergeevna-
dc.date.accessioned2015-07-08T11:19:59Z-
dc.date.available2015-07-08T11:19:59Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. С. Іванченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнародна науково-практична інтернет-конференція. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 59-60.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2673-
dc.descriptionТhe proposed filling with a combined composition may be used for the manufacture of pastry dishes and products, but also in the confectionery industry as a high-nutrient enrichment.uk_UK
dc.description.abstractЗапропоновані начинки з комбінованим складом можуть використовуватись для виготовлення борошняних страв і виробів, а також в кондитерській промисловості як високопоживний збагачувач. Предложенные начинки с комбинированным составом могут использоваться для изготовления мучных блюд и изделий, а также в кондитерской промышленности как высокопитательный обогатитель.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсирний продукт м'якийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectборошно кукурудзянеuk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахисаuk_UK
dc.subjectмука кукурузнаяuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectconcentrate peanut kernelsuk_UK
dc.subjectcorn flouruk_UK
dc.titleТехнологія начинки з комбінованим складом для млинчиківuk_UK
dc.title.alternativeТехнология начинки с комбинированным составом для блинчиков.uk_UK
dc.title.alternativeTechnology toppings with a combined composition for pancakesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.