Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2673
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Іванченко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Иванченко, Оксана Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Ivanchenko, Oksana Sergeevna | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-08T11:19:59Z | - |
dc.date.available | 2015-07-08T11:19:59Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. С. Іванченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнародна науково-практична інтернет-конференція. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 59-60. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2673 | - |
dc.description | Тhe proposed filling with a combined composition may be used for the manufacture of pastry dishes and products, but also in the confectionery industry as a high-nutrient enrichment. | uk_UK |
dc.description.abstract | Запропоновані начинки з комбінованим складом можуть використовуватись для виготовлення борошняних страв і виробів, а також в кондитерській промисловості як високопоживний збагачувач. Предложенные начинки с комбинированным составом могут использоваться для изготовления мучных блюд и изделий, а также в кондитерской промышленности как высокопитательный обогатитель. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | сирний продукт м'який | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахісу | uk_UK |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UK |
dc.subject | сырный продукт мягкий | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахиса | uk_UK |
dc.subject | мука кукурузная | uk_UK |
dc.subject | soft cheese product | uk_UK |
dc.subject | concentrate peanut kernels | uk_UK |
dc.subject | corn flour | uk_UK |
dc.title | Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология начинки с комбинированным составом для блинчиков. | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology toppings with a combined composition for pancakes | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків.pdf | 64,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.