Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2673
Title: Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків
Other Titles: Технология начинки с комбинированным составом для блинчиков.
Technology toppings with a combined composition for pancakes
Authors: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Іванченко, Оксана Сергіївна
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Иванченко, Оксана Сергеевна
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ivanchenko, Oksana Sergeevna
Keywords: сирний продукт м'який
концентрат ядра арахісу
борошно кукурудзяне
сырный продукт мягкий
концентрат ядра арахиса
мука кукурузная
soft cheese product
concentrate peanut kernels
corn flour
Issue Date: 2014
Citation: Обозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. С. Іванченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнародна науково-практична інтернет-конференція. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 59-60.
Abstract: Запропоновані начинки з комбінованим складом можуть використовуватись для виготовлення борошняних страв і виробів, а також в кондитерській промисловості як високопоживний збагачувач. Предложенные начинки с комбинированным составом могут использоваться для изготовления мучных блюд и изделий, а также в кондитерской промышленности как высокопитательный обогатитель.
Description: Тhe proposed filling with a combined composition may be used for the manufacture of pastry dishes and products, but also in the confectionery industry as a high-nutrient enrichment.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2673
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.