Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2673
Title: | Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків |
Other Titles: | Технология начинки с комбинированным составом для блинчиков. Technology toppings with a combined composition for pancakes |
Authors: | Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Іванченко, Оксана Сергіївна Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Иванченко, Оксана Сергеевна Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich Ivanchenko, Oksana Sergeevna |
Keywords: | сирний продукт м'який концентрат ядра арахісу борошно кукурудзяне сырный продукт мягкий концентрат ядра арахиса мука кукурузная soft cheese product concentrate peanut kernels corn flour |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Обозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. С. Іванченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнародна науково-практична інтернет-конференція. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 59-60. |
Abstract: | Запропоновані начинки з комбінованим складом можуть використовуватись для виготовлення борошняних страв і виробів, а також в кондитерській промисловості як високопоживний збагачувач. Предложенные начинки с комбинированным составом могут использоваться для изготовления мучных блюд и изделий, а также в кондитерской промышленности как высокопитательный обогатитель. |
Description: | Тhe proposed filling with a combined composition may be used for the manufacture of pastry dishes and products, but also in the confectionery industry as a high-nutrient enrichment. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2673 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків.pdf | 64,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.