Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2673
Назва: Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків
Інші назви: Технология начинки с комбинированным составом для блинчиков.
Technology toppings with a combined composition for pancakes
Автори: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Іванченко, Оксана Сергіївна
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Иванченко, Оксана Сергеевна
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ivanchenko, Oksana Sergeevna
Ключові слова: сирний продукт м'який
концентрат ядра арахісу
борошно кукурудзяне
сырный продукт мягкий
концентрат ядра арахиса
мука кукурузная
soft cheese product
concentrate peanut kernels
corn flour
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Обозна М. В. Технологія начинки з комбінованим складом для млинчиків [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. С. Іванченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнародна науково-практична інтернет-конференція. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 59-60.
Короткий огляд (реферат): Запропоновані начинки з комбінованим складом можуть використовуватись для виготовлення борошняних страв і виробів, а також в кондитерській промисловості як високопоживний збагачувач. Предложенные начинки с комбинированным составом могут использоваться для изготовления мучных блюд и изделий, а также в кондитерской промышленности как высокопитательный обогатитель.
Опис: Тhe proposed filling with a combined composition may be used for the manufacture of pastry dishes and products, but also in the confectionery industry as a high-nutrient enrichment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2673
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.