Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2693
Назва: | Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктов |
Інші назви: | Перспективні види сировини при виробництві м'ясних продуктів. The role of families in the breeding of brown cattle |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | коллагенсодержащее сырье биомодификация пропионовокислые бактерии колагеномістна сировина біомодифікація пропіоновокислі бактерії collagen containing raw materials biomodification propionibacterium |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Белорусская сельскохозяйственная академия |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктов [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства : сборник научных трудов. - Горки : БГСХА, 2015. |
Короткий огляд (реферат): | В работе рассмотрено процесс использования малоценного в пищевом отношении сырья при производстве функциональных мясных продуктов с высокими качественными характеристиками. Обосновано внедрение разработанной технологии на мясоперерабатывающие предприятия, которые заинтересованы в рациональном использовании вторичного сырья и выпуске безопасных продуктов питания. У роботі розглянуто процес використання малоцінної в харчовому відношенні сировини при виробництві функціональних м'ясних продуктів з високими якісними характеристиками. Обґрунтовано впровадження розробленої технології на м'ясопереробні підприємства, які зацікавлені в раціональному використанні вторинної сировини та випуску безпечних продуктів харчування. |
Опис: | The article discusses the process of using low-value food raw materials for production of functional meat products with high quality characteristics. It was justified the introduction of the developed technology for meat processing enterprises which are interested in the rational using of secondary raw materials and the production of safe food. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2693 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В. Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктов.pdf | 110,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.