Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2744
Назва: Возможность использования сывороточных белков при производстве нежирного творога
Інші назви: Можливість використання сироваткових білків при виробництві нежирного сиру.
Possibility of the use of serum albumens at the production of un fat curd
Автори: Могутова, Валентина Федоровна
Могутова, Валентина Федорівна
Mogutova, Valentyna
Ключові слова: концентрат сывороточных белков
обезжиренное молоко
массовая часть белка
концентрат сироваткових білків
знежирене молоко
масова частка білка
concentrate of serum albumens
fat free milk
mass part of albumen
Дата публікації: 2015
Видавництво: Казанский национальный исследовательский технологический университет
Бібліографічний опис: Могутова В. Ф. Возможность использования сывороточных белков при производстве нежирного творога [Електронний ресурс] / Пищевые технологии и биотехнологии : ХIV Международной конференции молодых ученых, (7-9 апреля 2015 г.) / Казанский национальный исследовательский технологический университет. - Казань : КНИТУ, 2015.
Короткий огляд (реферат): В работе были проведены исследования влияния доз концентрата сывороточных белков (КСБ) на органолептические, физико-химические показатели обезжиренного молока, как сырья для молочных продуктов. В роботі були проведені дослідження впливу доз концентрату сироваткових білків (КСБ) на органолептичні, фізико-хімічні показники знежиреного молока, як сировини для молочних продуктів.
Опис: In is process there were the conducted researches of influence of doses of concentrate of serum albumens (СSA) on the physical and chemical indexes of fat free milk, as raw material for dairies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2744
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.