Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2780
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухотепла, Катерина Василівна | - |
dc.contributor.author | Приходько, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Сухотепла, Екатерина Васильевна | - |
dc.contributor.author | Приходько, Николай Федорович | - |
dc.contributor.author | Sukhotepla, Kateryna Vasil'evna | - |
dc.contributor.author | Prikhodko, Nikolay Fedorovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-09T11:11:25Z | - |
dc.date.available | 2015-09-09T11:11:25Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Сухотепла К. В. Особливості виготовлення вершкового масла різними способами [Електронний ресурс] / К. В. Сухотепла, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 93. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2780 | - |
dc.description | Сливочное масло - пищевой продукт представляет собой концентрат молочного жира. Молочный жир отличается ценными биологическими и вкусовыми качествами. Он включает оптимально сбалансированный комплекс жирных кислот, содержит значительное количество жирорастворимых витаминов, имеет низкую температуру плавления, легко усваивается организмом (до 95%). Чтобы получить 1 кг сливочного масла жирностью 82%, необходимо использовать от 17 л (5% жирности) до 29 л (3% жирности) молока. | uk_UK |
dc.description.abstract | Вершкове масло - харчовий продукт представляє собою концентрат молочного жиру. Молочний жир відрізняється цінними біологічними та смаковими якостями. Він включає оптимально збалансований комплекс жирних кислот, містить значну кількість жиророзчинних вітамінів, має низьку температуру плавлення, легко засвоюється організмом (до 95%). Щоб отримати 1 кг вершкового масла жирністю 82%, необхідно використовувати від 17 л (5% жирності) до 29 л (3% жирності) молока. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | вершкове масло | uk_UK |
dc.subject | способи виробництва | uk_UK |
dc.subject | сливочное масло | uk_UK |
dc.subject | способы производства | uk_UK |
dc.title | Особливості виготовлення вершкового масла різними способами | uk_UK |
dc.title.alternative | Особенности изготовления сливочного масла различными способами | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сухотепла К. В. Особливості виготовлення вершкового масла різними способами.pdf | 71,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.