Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2780
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухотепла, Катерина Василівна-
dc.contributor.authorПриходько, Микола Федорович-
dc.contributor.authorСухотепла, Екатерина Васильевна-
dc.contributor.authorПриходько, Николай Федорович-
dc.contributor.authorSukhotepla, Kateryna Vasil'evna-
dc.contributor.authorPrikhodko, Nikolay Fedorovich-
dc.date.accessioned2015-09-09T11:11:25Z-
dc.date.available2015-09-09T11:11:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСухотепла К. В. Особливості виготовлення вершкового масла різними способами [Електронний ресурс] / К. В. Сухотепла, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 93.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2780-
dc.descriptionСливочное масло - пищевой продукт представляет собой концентрат молочного жира. Молочный жир отличается ценными биологическими и вкусовыми качествами. Он включает оптимально сбалансированный комплекс жирных кислот, содержит значительное количество жирорастворимых витаминов, имеет низкую температуру плавления, легко усваивается организмом (до 95%). Чтобы получить 1 кг сливочного масла жирностью 82%, необходимо использовать от 17 л (5% жирности) до 29 л (3% жирности) молока.uk_UK
dc.description.abstractВершкове масло - харчовий продукт представляє собою концентрат молочного жиру. Молочний жир відрізняється цінними біологічними та смаковими якостями. Він включає оптимально збалансований комплекс жирних кислот, містить значну кількість жиророзчинних вітамінів, має низьку температуру плавлення, легко засвоюється організмом (до 95%). Щоб отримати 1 кг вершкового масла жирністю 82%, необхідно використовувати від 17 л (5% жирності) до 29 л (3% жирності) молока.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectвершкове маслоuk_UK
dc.subjectспособи виробництваuk_UK
dc.subjectсливочное маслоuk_UK
dc.subjectспособы производстваuk_UK
dc.titleОсобливості виготовлення вершкового масла різними способамиuk_UK
dc.title.alternativeОсобенности изготовления сливочного масла различными способамиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.