Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2780
Title: Особливості виготовлення вершкового масла різними способами
Other Titles: Особенности изготовления сливочного масла различными способами
Authors: Сухотепла, Катерина Василівна
Приходько, Микола Федорович
Сухотепла, Екатерина Васильевна
Приходько, Николай Федорович
Sukhotepla, Kateryna Vasil'evna
Prikhodko, Nikolay Fedorovich
Keywords: вершкове масло
способи виробництва
сливочное масло
способы производства
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Сухотепла К. В. Особливості виготовлення вершкового масла різними способами [Електронний ресурс] / К. В. Сухотепла, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 93.
Abstract: Вершкове масло - харчовий продукт представляє собою концентрат молочного жиру. Молочний жир відрізняється цінними біологічними та смаковими якостями. Він включає оптимально збалансований комплекс жирних кислот, містить значну кількість жиророзчинних вітамінів, має низьку температуру плавлення, легко засвоюється організмом (до 95%). Щоб отримати 1 кг вершкового масла жирністю 82%, необхідно використовувати від 17 л (5% жирності) до 29 л (3% жирності) молока.
Description: Сливочное масло - пищевой продукт представляет собой концентрат молочного жира. Молочный жир отличается ценными биологическими и вкусовыми качествами. Он включает оптимально сбалансированный комплекс жирных кислот, содержит значительное количество жирорастворимых витаминов, имеет низкую температуру плавления, легко усваивается организмом (до 95%). Чтобы получить 1 кг сливочного масла жирностью 82%, необходимо использовать от 17 л (5% жирности) до 29 л (3% жирности) молока.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2780
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.