Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2780
Назва: Особливості виготовлення вершкового масла різними способами
Інші назви: Особенности изготовления сливочного масла различными способами
Автори: Сухотепла, Катерина Василівна
Приходько, Микола Федорович
Сухотепла, Екатерина Васильевна
Приходько, Николай Федорович
Sukhotepla, Kateryna Vasil'evna
Prikhodko, Nikolay Fedorovich
Ключові слова: вершкове масло
способи виробництва
сливочное масло
способы производства
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сухотепла К. В. Особливості виготовлення вершкового масла різними способами [Електронний ресурс] / К. В. Сухотепла, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 93.
Короткий огляд (реферат): Вершкове масло - харчовий продукт представляє собою концентрат молочного жиру. Молочний жир відрізняється цінними біологічними та смаковими якостями. Він включає оптимально збалансований комплекс жирних кислот, містить значну кількість жиророзчинних вітамінів, має низьку температуру плавлення, легко засвоюється організмом (до 95%). Щоб отримати 1 кг вершкового масла жирністю 82%, необхідно використовувати від 17 л (5% жирності) до 29 л (3% жирності) молока.
Опис: Сливочное масло - пищевой продукт представляет собой концентрат молочного жира. Молочный жир отличается ценными биологическими и вкусовыми качествами. Он включает оптимально сбалансированный комплекс жирных кислот, содержит значительное количество жирорастворимых витаминов, имеет низкую температуру плавления, легко усваивается организмом (до 95%). Чтобы получить 1 кг сливочного масла жирностью 82%, необходимо использовать от 17 л (5% жирности) до 29 л (3% жирности) молока.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2780
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.