Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечипоренко, М. О.-
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorНечипоренко, М. А.-
dc.contributor.authorПриходько, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2015-09-10T07:06:01Z-
dc.date.available2015-09-10T07:06:01Z-
dc.date.issued2014-11-01-
dc.identifier.citationНечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 12.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2783-
dc.descriptionРазрабатываются и внедряются новейшие технологии, которые оптимизируют и приближают к минимуму затраты при переработке мяса, обеспечивают рациональное использование вторичных продуктов убоя животных (субпродуктов II категории, крови) и пищевых добавок, оптимальных режимов хранения и способов холодильной обработки, упаковочных материалов.uk_UK
dc.description.abstractРозробляються та впроваджуються новітні технології, які оптимізують і наближають до мінімуму витрати при переробці м’яса, забезпечують раціональне використання вторинних продуктів забою тварин (субпродуктів ІІ категорії, крові) і харчових добавок, оптимальних режимів зберігання і способів холодильного обробітку, пакувальних матеріалів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасне виробництвоuk_UK
dc.subjectсучасні технології виробництваuk_UK
dc.subjectхарчові добавкиuk_UK
dc.subjectколбасное производствоuk_UK
dc.subjectсовременные технологии производстваuk_UK
dc.subjectпищевые добавкиuk_UK
dc.titleАльтернативи у виробництві ковбасuk_UK
dc.title.alternativeАльтернативы в производстве колбасuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас.pdf158,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.