Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2783
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечипоренко, М. О. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, М. А. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-10T07:06:01Z | - |
dc.date.available | 2015-09-10T07:06:01Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-01 | - |
dc.identifier.citation | Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 12. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2783 | - |
dc.description | Разрабатываются и внедряются новейшие технологии, которые оптимизируют и приближают к минимуму затраты при переработке мяса, обеспечивают рациональное использование вторичных продуктов убоя животных (субпродуктов II категории, крови) и пищевых добавок, оптимальных режимов хранения и способов холодильной обработки, упаковочных материалов. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розробляються та впроваджуються новітні технології, які оптимізують і наближають до мінімуму витрати при переробці м’яса, забезпечують раціональне використання вторинних продуктів забою тварин (субпродуктів ІІ категорії, крові) і харчових добавок, оптимальних режимів зберігання і способів холодильного обробітку, пакувальних матеріалів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | ковбасне виробництво | uk_UK |
dc.subject | сучасні технології виробництва | uk_UK |
dc.subject | харчові добавки | uk_UK |
dc.subject | колбасное производство | uk_UK |
dc.subject | современные технологии производства | uk_UK |
dc.subject | пищевые добавки | uk_UK |
dc.title | Альтернативи у виробництві ковбас | uk_UK |
dc.title.alternative | Альтернативы в производстве колбас | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас.pdf | 158,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.