Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2783
Назва: | Альтернативи у виробництві ковбас |
Інші назви: | Альтернативы в производстве колбас |
Автори: | Нечипоренко, М. О. Приходько, М. Ф. Нечипоренко, М. А. Приходько, Н. Ф. |
Ключові слова: | ковбасне виробництво сучасні технології виробництва харчові добавки колбасное производство современные технологии производства пищевые добавки |
Дата публікації: | 1-лис-2014 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 12. |
Короткий огляд (реферат): | Розробляються та впроваджуються новітні технології, які оптимізують і наближають до мінімуму витрати при переробці м’яса, забезпечують раціональне використання вторинних продуктів забою тварин (субпродуктів ІІ категорії, крові) і харчових добавок, оптимальних режимів зберігання і способів холодильного обробітку, пакувальних матеріалів. |
Опис: | Разрабатываются и внедряются новейшие технологии, которые оптимизируют и приближают к минимуму затраты при переработке мяса, обеспечивают рациональное использование вторичных продуктов убоя животных (субпродуктов II категории, крови) и пищевых добавок, оптимальных режимов хранения и способов холодильной обработки, упаковочных материалов. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2783 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас.pdf | 158,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.