Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2783
Title: | Альтернативи у виробництві ковбас |
Other Titles: | Альтернативы в производстве колбас |
Authors: | Нечипоренко, М. О. Приходько, М. Ф. Нечипоренко, М. А. Приходько, Н. Ф. |
Keywords: | ковбасне виробництво сучасні технології виробництва харчові добавки колбасное производство современные технологии производства пищевые добавки |
Issue Date: | 1-Nov-2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 12. |
Abstract: | Розробляються та впроваджуються новітні технології, які оптимізують і наближають до мінімуму витрати при переробці м’яса, забезпечують раціональне використання вторинних продуктів забою тварин (субпродуктів ІІ категорії, крові) і харчових добавок, оптимальних режимів зберігання і способів холодильного обробітку, пакувальних матеріалів. |
Description: | Разрабатываются и внедряются новейшие технологии, которые оптимизируют и приближают к минимуму затраты при переработке мяса, обеспечивают рациональное использование вторичных продуктов убоя животных (субпродуктов II категории, крови) и пищевых добавок, оптимальных режимов хранения и способов холодильной обработки, упаковочных материалов. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2783 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко М. О. Альтернативи у виробництві ковбас.pdf | 158,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.