Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2784
Назва: Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод"
Інші назви: Пути совершенствования технологии производства кормов животного происхождения в Лебединском филиале ГП "Укрветсанзавод"
Автори: Величко, А. І.
Приходько, М. Ф.
Величко, А. И.
Приходько, Н. Ф.
Ключові слова: тваринні корми
м'ясо-кісткове борошно
Лебединська філія ДП «Укрветсанзавод»
животные корма
мясокостная мука
Лебединский филиал ГП "Укрветсанзавод"
Дата публікації: 1-лис-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Величко А. І. Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод" [Електронний ресурс] / А. І. Величко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 17.
Короткий огляд (реферат): Важливим білковим компонентом комбікормів є м'ясо-кісткове борошно. Протеїн такого корму повноцінний за амінокислотним складом. Лізину і метіоніну в ньому більше, ніж у зернових. Біологічна цінність білків тваринних кормів вища ніж рослинних. Перетравність такого корму складає 80-96%. Корми тваринного походження широко використовуються для балансування раціону в кількості 5-12% поживності раціону для всіх видів сільськогосподарських тварин.
Опис: Важным белковым компонентом комбикормов является мясокостная мука. Протеин такого корма полноценный по аминокислотному составу. Лизина и метионина в нем больше, чем в зерновых. Биологическая ценность белков животных кормов выше, чем растительных. Переваривание такого корма составляет 80-96%. Корма животного происхождения широко используются для балансировки рациона в количестве 5-12% питательности рациона для всех видов сельскохозяйственных животных.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2784
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.