Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2795
Назва: Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства
Інші назви: Возможные пути промышленного выращивания двойных пресноводных моллюсков рода Anodonta для ресторанного хозяйства
Автори: Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Геліх, А. О.
Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Геліх, А. О.
Ключові слова: рибні господарства
прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta
економічний потенціал річок
рыбные хозяйства
пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta
экономический потенциал рек
Дата публікації: 19-лис-2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко Т. М. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. М. Головко, М. П. Головко, А. О. Геліх // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, (19 листопада 2013 р.) / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 3-9.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах. Рассмотрены возможные пути промышленного выращивания двустворчатых пресноводных моллюсков семейства Anodonta. Описаны природно-климатические, биологические и технологические условия выращивания. Полученный полуфабрикат будет использоваться в ресторанных хозяйствах и специализированных перерабатывающих предприятиях.
Опис: This article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2795
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.