Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2866
Назва: | Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві |
Інші назви: | Перспективы использования пресноводных двойных моллюсков рода Anodonta в ресторанном хозяйстве |
Автори: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Геліх, А. О. Головко, М. П. Головко, Т. М. Геліх, А. О. |
Ключові слова: | прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta ресторанні господарства можливості використання пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta ресторанные хозяйства возможности использования |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 150-156. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві. Исследовано мягкое тело двустворчатых пресноводных моллюсков беззубки семейства Anodonta. Описан физико-химический состав, органолептические свойства и возможности использования мягкого тела беззубки в ресторанном хозяйстве. |
Опис: | This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2866 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві.PDF | 285,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.