Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2866
Назва: Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві
Інші назви: Перспективы использования пресноводных двойных моллюсков рода Anodonta в ресторанном хозяйстве
Автори: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Ключові слова: прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta
ресторанні господарства
можливості використання
пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta
ресторанные хозяйства
возможности использования
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 150-156.
Короткий огляд (реферат): Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві. Исследовано мягкое тело двустворчатых пресноводных моллюсков беззубки семейства Anodonta. Описан физико-химический состав, органолептические свойства и возможности использования мягкого тела беззубки в ресторанном хозяйстве.
Опис: This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2866
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.