Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2919
Назва: | Патент 84440. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Інші назви: | Патент 84440. Способ получения сыра плавленого пастообразного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Чуйко, Людмила Олексіївна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Хомічак, Любомир Михайлович Борисова, Аліна Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Перцевой, Федор Всеволодович Гурский, Петр Васильевич Крапивницкая, Ирина Алексеевна Чуйко, Людмила Алексеевна Чаговец, Виктория Витальевна Чаговец, Любовь Алексеевна Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Николай Федорович Обозная, Маргарита Васильевна Власов, Александр Вениаминович Снегур, Фарида Мухамедовна Хомичак, Любомир Михайлович Борисова, Алина Алексеевна Гарнцарек, Барбара Чеславовна Гарнцарек, Збигнев Елигюсович Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Hurskyi, Petro Vasyliovych Krapivnytska, Iryna Oleksiivna Chuyko, Ludmila Alekseevna Chagovets, Victoria Viltaliivna Chagovets, Lyubov Oleksіїvna Bidiuk, Dmytro Olehovych Pertsevoi, Mykola Fedorovych Obozna, Marharyta Vasylivna Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich Sniehur, Farida Mykhamedivna Khomichak, Liubomyr Mykhailovych Borisovа, Alina Oleksіїvna Harntsarek, Barbara Cheslavivna Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich |
Ключові слова: | сир плавлений спосіб отримання сир пастоподібний сыр плавленый способ получения сыр пастообразный |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84440 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька [та ін.]. - № u 2013 03535; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду. |
Опис: | Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется сыр кисломолочный нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносится раствор агароида. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2919 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент 84440. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.pdf | 387,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.