Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2919
Назва: Патент 84440. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Інші назви: Патент 84440. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Чуйко, Людмила Алексеевна
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Хомичак, Любомир Михайлович
Борисова, Алина Алексеевна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Chuyko, Ludmila Alekseevna
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Ключові слова: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84440 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька [та ін.]. - № u 2013 03535; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду.
Опис: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется сыр кисломолочный нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносится раствор агароида.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2919
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 84440. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.pdf387,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.