Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2919
Title: Патент 84440. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84440. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Чуйко, Людмила Алексеевна
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Хомичак, Любомир Михайлович
Борисова, Алина Алексеевна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Chuyko, Ludmila Alekseevna
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84440 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька [та ін.]. - № u 2013 03535; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется сыр кисломолочный нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносится раствор агароида.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2919
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.