Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2981
Назва: Перспективи створення композицій антиоксидантної дії
Інші назви: Перспективы создания композиций антиоксидантного действия.
Prospects of creation of compositions with antioxidant action
Автори: Бордунова, Вікторія Віталіївна
Божко, Наталія Володимирівна
Бордунова, Виктория Витальевна
Божко, Наталья Владимировна
Bordunova, Victoria Vitalievna
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Ключові слова: антиоксиданти
хітозан
технологія
антиоксиданты
хитозан
технология
antioxidants
chitosan
technology
Дата публікації: 16-гру-2015
Видавництво: Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН
Бібліографічний опис: Бордунова В. В. Перспективи створення композицій антиоксидантної дії [Електронний ресурс] / В. В. Бордунова, Н. В. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. Представлены результаты научных исследований антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах.
Опис: The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antioxidant abilities in food systems are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2981
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.