Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2986
Назва: | Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца |
Інші назви: | Раціональне використання сировини при переробці риби-сирцю. Rational use of raw materials in the processing of raw fish |
Автори: | Тищенко, Василий Иванович Тищенко, Василь Іванович Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Ключові слова: | рыба-сырец полуфабрикаты гриб вёшенка риба-сирець напівфабрикати гриб глива a raw fish prepared foods mushrooms |
Дата публікації: | 15-лис-2015 |
Видавництво: | ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК" |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Была разработана технология фаршевых быстрозамороженных полуфабрикатов на основе фарша малоценной пресноводной рыбы, грибов (вёшенка), а также компонентов растительного происхождения. Була розроблена технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі фаршу малоцінної прісноводної риби, грибів (глива), а також компонентів рослинного походження. |
Опис: | The technology was developed a frozen minced-meat semi-finished products on the basis of minced low-value freshwater fish, mushrooms (oyster), as well as components of plant origin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2986 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца.pdf | 517,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.