Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2986
Назва: Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца
Інші назви: Раціональне використання сировини при переробці риби-сирцю.
Rational use of raw materials in the processing of raw fish
Автори: Тищенко, Василий Иванович
Тищенко, Василь Іванович
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: рыба-сырец
полуфабрикаты
гриб вёшенка
риба-сирець
напівфабрикати
гриб глива
a raw fish
prepared foods
mushrooms
Дата публікації: 15-лис-2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК"
Бібліографічний опис: Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015.
Короткий огляд (реферат): Была разработана технология фаршевых быстрозамороженных полуфабрикатов на основе фарша малоценной пресноводной рыбы, грибов (вёшенка), а также компонентов растительного происхождения. Була розроблена технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі фаршу малоцінної прісноводної риби, грибів (глива), а також компонентів рослинного походження.
Опис: The technology was developed a frozen minced-meat semi-finished products on the basis of minced low-value freshwater fish, mushrooms (oyster), as well as components of plant origin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2986
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.