Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПилипенко, Денис Анатолійович-
dc.contributor.authorПилипенко, Денис Анатольевич-
dc.contributor.authorPilipenko, Denis A.-
dc.date.accessioned2016-05-16T08:45:22Z-
dc.date.available2016-05-16T08:45:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Д. В. Гриньоваuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3279-
dc.descriptionMilk and dairy products play an important role in feeding people. They provide the body with optimally balanced and digestible proteins, fats, carbohydrates and minerals. According to the recommendations of the Institute of Nutrition Academy of Medical Sciences, the daily consumption of dairy products should be 30% of the total diet. Milk - a very valuable milk product high in complete protein, calcium, vitamin complexes. Production of the product appropriate, as this product a long shelf life, suitable for cooking, has a pleasant taste and high nutritional value. Milk used in many industries like semi-finished product, it is a valuable product in the marketplace.uk_UK
dc.description.abstractМолоко і молочні продукти займають важливе місце в харчуванні людей. Вони забезпечують організм оптимально збалансованими і легкозасвоюваними білками, жирами, вуглеводами і мінеральними речовинами. Відповідно до рекомендацій інституту харчування Академії медичних наук, щоденне споживання молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону. Сухе молоко – дуже цінний молочний продукт з високим вмістом повноцінного білка, кальцію, комплексів вітамінів. Виробництво такого продукту доцільне, так як це продукт тривалого терміну зберігання, зручний для приготування їжі, має приємний смак і високу харчову цінність. Сухе молоко використовують в багатьох виробництвах як напівфабрикат, воно є цінним продуктом в умовах ринку. Молоко и молочные продукты занимают важное место в питании людей. Они обеспечивают организм оптимально сбалансированными и легкоусвояемыми белками, жирами, углеводами и минеральными веществами. Согласно рекомендациям института питания Академии медицинских наук, ежедневное потребление молочных продуктов должно составлять 30% общего количества рациона. Сухое молоко - очень ценный молочный продукт с высоким содержанием полноценного белка, кальция, комплексов витаминов. Производство такого продукта целесообразно, так как это продукт длительного срока хранения, удобный для приготовления пищи, имеет приятный вкус и высокую пищевую ценность. Сухое молоко используют во многих производствах как полуфабрикат, оно является ценным продуктом в условиях рынка.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectбілкиuk_UK
dc.subjectжириuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectбелкиuk_UK
dc.subjectжирыuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectproteinsuk_UK
dc.subjectfatsuk_UK
dc.titleРеконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)uk_UK
dc.title.alternativeРеконструкция ЗАО «Гадячсыр» (цех по производству сухих молочных продуктов)uk_UK
dc.title.alternativeReconstruction of «Gadyachsyr" (plant for the production of dry milk products)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Специалист_молоко 2.pdf
  Restricted Access
8,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.