Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3279
Title: Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)
Other Titles: Реконструкция ЗАО «Гадячсыр» (цех по производству сухих молочных продуктов)
Reconstruction of «Gadyachsyr" (plant for the production of dry milk products)
Authors: Пилипенко, Денис Анатолійович
Пилипенко, Денис Анатольевич
Pilipenko, Denis A.
Keywords: молоко
білки
жири
молоко
белки
жиры
milk
proteins
fats
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Д. В. Гриньова
Abstract: Молоко і молочні продукти займають важливе місце в харчуванні людей. Вони забезпечують організм оптимально збалансованими і легкозасвоюваними білками, жирами, вуглеводами і мінеральними речовинами. Відповідно до рекомендацій інституту харчування Академії медичних наук, щоденне споживання молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону. Сухе молоко – дуже цінний молочний продукт з високим вмістом повноцінного білка, кальцію, комплексів вітамінів. Виробництво такого продукту доцільне, так як це продукт тривалого терміну зберігання, зручний для приготування їжі, має приємний смак і високу харчову цінність. Сухе молоко використовують в багатьох виробництвах як напівфабрикат, воно є цінним продуктом в умовах ринку. Молоко и молочные продукты занимают важное место в питании людей. Они обеспечивают организм оптимально сбалансированными и легкоусвояемыми белками, жирами, углеводами и минеральными веществами. Согласно рекомендациям института питания Академии медицинских наук, ежедневное потребление молочных продуктов должно составлять 30% общего количества рациона. Сухое молоко - очень ценный молочный продукт с высоким содержанием полноценного белка, кальция, комплексов витаминов. Производство такого продукта целесообразно, так как это продукт длительного срока хранения, удобный для приготовления пищи, имеет приятный вкус и высокую пищевую ценность. Сухое молоко используют во многих производствах как полуфабрикат, оно является ценным продуктом в условиях рынка.
Description: Milk and dairy products play an important role in feeding people. They provide the body with optimally balanced and digestible proteins, fats, carbohydrates and minerals. According to the recommendations of the Institute of Nutrition Academy of Medical Sciences, the daily consumption of dairy products should be 30% of the total diet. Milk - a very valuable milk product high in complete protein, calcium, vitamin complexes. Production of the product appropriate, as this product a long shelf life, suitable for cooking, has a pleasant taste and high nutritional value. Milk used in many industries like semi-finished product, it is a valuable product in the marketplace.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3279
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Специалист_молоко 2.pdf
  Restricted Access
8,44 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.