Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Курсові проекти
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Удосконалення технології виробництва мусу
Семенець, Марина Вікторівна
;
Семенец, Марина Викторовна
;
Semenets, Marina Viktorovna
2016
Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів
Вязовченко, Андрій Миколайович
;
Вязовченко, Андрей Николаевич
;
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
2016
Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності
Петрина, А. В.
;
Петрина, А. В.
;
Petrina., A. V.
2016
Обладнання для подрібнення м'яса
Рапута, П. В.
;
Рапута, П. В.
;
Raputa, P. V.
Перегляд
Автор
1
Petrina., A. V.
1
Raputa, P. V.
1
Semenets, Marina Viktorovna
1
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
1
Вязовченко, Андрей Николаевич
1
Вязовченко, Андрій Миколайович
1
Петрина, А. В.
1
Рапута, П. В.
1
Семенец, Марина Викторовна
1
Семенець, Марина Вікторівна
.
далі >
Тема
4
виробництво
2
manufacturing
2
manufacturing flow diagram
2
технологическая схема
2
технологічна схема
1
bakery
1
flour
1
grinding
1
hardware-technological scheme
1
mousse
.
далі >