Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Курсові проекти
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіру
Білик, Яна Віталіївна
;
Билык, Яна Витальевна
;
Bilyk, Yana Vitalievna
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього
Копиця, Олексій Анатолійович
;
Копица, Алексей Анатольевич
;
Kopitsa, Alexey Anatolyevich
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності
Ященко, Юлія Володимирівна
;
Ященко, Юлия Владимировна
;
Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина
Єршов, Олександр Вадимович
;
Ершов, Александр Вадимович
;
Ershov, Alexandr Vadimovich
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва пива світлого
Токарєв, Олексій Вікторович
;
Токарев, Алексей Викторович
;
Tokarev, Alexey Viktorovich
Перегляд
Автор
1
Bilyk, Yana Vitalievna
1
Ershov, Alexandr Vadimovich
1
Kopitsa, Alexey Anatolyevich
1
Tokarev, Alexey Viktorovich
1
Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
1
Билык, Яна Витальевна
1
Білик, Яна Віталіївна
1
Ершов, Александр Вадимович
1
Копица, Алексей Анатольевич
1
Копиця, Олексій Анатолійович
.
далі >
Тема
5
контроль качества
5
контроль якості
4
quality
4
качество
4
якість
1
beer
1
bread
1
food industry
1
marshmallows
1
wine
.
далі >
за датою випуску
5
2018
Has File(s)
5
true