Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5593| Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності | 
| Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat  | 
| Автори: | Ященко, Юлія Володимирівна Ященко, Юлия Владимировна Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna  | 
| Ключові слова: | майонез якість контроль якості майонез качество контроль качества мayonnaise quality quality control  | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т | 
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | 
| Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый». | 
| Опис: | The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy". | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593 | 
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ященко Ю. В. Курсова.pdf | 1,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.