Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5593
Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности
Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat
Автори: Ященко, Юлія Володимирівна
Ященко, Юлия Владимировна
Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
Ключові слова: майонез
якість
контроль якості
майонез
качество
контроль качества
мayonnaise
quality
quality control
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый».
Опис: The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ященко Ю. В. Курсова.pdf
  Restricted Access
1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.