Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3358
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХоменко, Яна Вікторівна-
dc.contributor.authorХоменко, Яна Викторовна-
dc.contributor.authorKhomenko, Yana V.-
dc.date.accessioned2016-05-26T12:23:36Z-
dc.date.available2016-05-26T12:23:36Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3358-
dc.descriptionIn the course of this work have been worked out issues such as quality indicators of buttermilk; possibility of use in the production of buttermilk dairy functionality; buttermilk influence on the physico-chemical, organoleptic and microbiological parameters of dairy products whose composition is introduced buttermilk.uk_UK
dc.description.abstractВ курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники молочних продуктів до складу яких вводиться маслянка. В курсовой работе были проработаны такие вопросы, как: показатели качества пахты; возможности использования пахты в производстве молочных продуктов функционального назначения; влияние пахты на физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молочных продуктов в состав которых вводится пахта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмаслянкаuk_UK
dc.subjectвторинна молочна сировинаuk_UK
dc.subjectмолочнокислі стрептококиuk_UK
dc.subjectпахтаuk_UK
dc.subjectвторичное молочное сырьеuk_UK
dc.subjectмолочнокислые стрептококкиuk_UK
dc.subjectbuttermilkuk_UK
dc.subjectsecondary raw milkuk_UK
dc.subjectlactic streptococciuk_UK
dc.titleАктуальні проблеми при переробці маслянкиuk_UK
dc.title.alternativeАктуальные проблемы при переработке пахтыuk_UK
dc.title.alternativeCurrent problems in the processing of buttermilkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПТГ_мол.pdf
  Restricted Access
597,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.