Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3358
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хоменко, Яна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Хоменко, Яна Викторовна | - |
dc.contributor.author | Khomenko, Yana V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-26T12:23:36Z | - |
dc.date.available | 2016-05-26T12:23:36Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3358 | - |
dc.description | In the course of this work have been worked out issues such as quality indicators of buttermilk; possibility of use in the production of buttermilk dairy functionality; buttermilk influence on the physico-chemical, organoleptic and microbiological parameters of dairy products whose composition is introduced buttermilk. | uk_UK |
dc.description.abstract | В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники молочних продуктів до складу яких вводиться маслянка. В курсовой работе были проработаны такие вопросы, как: показатели качества пахты; возможности использования пахты в производстве молочных продуктов функционального назначения; влияние пахты на физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молочных продуктов в состав которых вводится пахта. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | маслянка | uk_UK |
dc.subject | вторинна молочна сировина | uk_UK |
dc.subject | молочнокислі стрептококи | uk_UK |
dc.subject | пахта | uk_UK |
dc.subject | вторичное молочное сырье | uk_UK |
dc.subject | молочнокислые стрептококки | uk_UK |
dc.subject | buttermilk | uk_UK |
dc.subject | secondary raw milk | uk_UK |
dc.subject | lactic streptococci | uk_UK |
dc.title | Актуальні проблеми при переробці маслянки | uk_UK |
dc.title.alternative | Актуальные проблемы при переработке пахты | uk_UK |
dc.title.alternative | Current problems in the processing of buttermilk | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АПТГ_мол.pdf Restricted Access | 597,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.