Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3358| Назва: | Актуальні проблеми при переробці маслянки |
| Інші назви: | Актуальные проблемы при переработке пахты Current problems in the processing of buttermilk |
| Автори: | Хоменко, Яна Вікторівна Хоменко, Яна Викторовна Khomenko, Yana V. |
| Ключові слова: | маслянка вторинна молочна сировина молочнокислі стрептококи пахта вторичное молочное сырье молочнокислые стрептококки buttermilk secondary raw milk lactic streptococci |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
| Короткий огляд (реферат): | В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники молочних продуктів до складу яких вводиться маслянка. В курсовой работе были проработаны такие вопросы, как: показатели качества пахты; возможности использования пахты в производстве молочных продуктов функционального назначения; влияние пахты на физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молочных продуктов в состав которых вводится пахта. |
| Опис: | In the course of this work have been worked out issues such as quality indicators of buttermilk; possibility of use in the production of buttermilk dairy functionality; buttermilk influence on the physico-chemical, organoleptic and microbiological parameters of dairy products whose composition is introduced buttermilk. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3358 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| АПТГ_мол.pdf | 597,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.