Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3399
Title: Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності
Other Titles: Розработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий в цеху малой мощности
Development of a hardware-technological scheme of production of bakery products in the shop of small capacity
Authors: Петрина, А. В.
Петрина, А. В.
Petrina., A. V.
Keywords: апаратурно-технологічна схема
хлібобулочні вироби
виробництво
аппаратурно-технологическая схема
хлебобулочные изделия
производство
hardware-technological scheme
bakery
manufacturing
Issue Date: 2016
Publisher: Cумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерва
Abstract: Розробка апаратурно-технологічної схеми для виробництва хлібобулочних виробів та визначення потужності електродвигуна тістомісильної машини. Разработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий и определение мощности электродвигателя тестомесильной машины.
Description: Development of apparatus-technological scheme of production of bakery products and the definition of the motor power dough mixers.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3399
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курсова Петриної А.В..pdf
  Restricted Access
852,03 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.