Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3399
Назва: | Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності |
Інші назви: | Розработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий в цеху малой мощности Development of a hardware-technological scheme of production of bakery products in the shop of small capacity |
Автори: | Петрина, А. В. Петрина, А. В. Petrina., A. V. |
Ключові слова: | апаратурно-технологічна схема хлібобулочні вироби виробництво аппаратурно-технологическая схема хлебобулочные изделия производство hardware-technological scheme bakery manufacturing |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Cумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерва |
Короткий огляд (реферат): | Розробка апаратурно-технологічної схеми для виробництва хлібобулочних виробів та визначення потужності електродвигуна тістомісильної машини. Разработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий и определение мощности электродвигателя тестомесильной машины. |
Опис: | Development of apparatus-technological scheme of production of bakery products and the definition of the motor power dough mixers. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3399 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Курсова Петриної А.В..pdf Restricted Access | 852,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.