Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3431
Назва: Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації
Інші назви: Меры повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации
Measures improving the competitiveness of dairy processing enterprises in conditions of globalization
Автори: Бричко, А. М.
Бричко, А. М.
Brychko, A. M.
Ключові слова: молокопереробні підприємства
конкурентоспроможність
глобалізація
молокоперерабатывающие предприятия
конкурентоспособность
глобализация
dairy processing enterprises
competitiveness
globalization
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Бричко А. М. Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації [Електронний ресурс] / А. М. Бричко // Вісник ХНАУ. - Серія “Економічні науки”. – 2015. – № 5. – С. 207-211
Короткий огляд (реферат): У статті визначені фактори, що впливають на підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. Зроблено висновок про те, що від різних факторів залежить здатність молокопереробних підприємств адаптуватись в умовах нестабільності та визначати рівень своєї конкурентоспроможності. В статье определены факторы, влияющие на повышение конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации. Сделан вывод о том, что от разных факторов зависит способность молокоперерабатывающих предприятий адаптироваться в условиях нестабильности и определять уровень своей конкурентоспособности.
Опис: This paper suggests that in Ukraine, the dairy processing sector has a high potential, but it is not enough effectively used today. Improving the competitiveness of dairy processing enterprises is subject of research, due to ensure the effectiveness of the company. Determination of factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in conditions of globalization is an actual today. Conclusion has been made about the competitiveness of dairy processing enterprises depends on influence of factors: support from the state, science and technology, innovation, investment policy of the enterprise, the degree of implementation of modern technologies production and management activities, from the development perspective directions of increased use of capacity in technology, information, innovative spheres functioning of the enterprise. Depends on this the enterprise’s ability to adapt and survive in a competitive environment and globalization processes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3431
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.