Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3540
Назва: Напій на основі молочної сироватки
Інші назви: Напиток на основе молочной сыворотки
The drink based on whey
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: пробіотики
молочна сироватка
кисломолочний напій
пробиотики
молочная сыворотка
кисломолочный напиток
probiotics
whey
dairy drink
Дата публікації: 2016
Видавництво: Львівський інститут економіки і туризму
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Напій на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Збірник праць VІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів" (11 травня 2016 р.) – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.92-95.
Короткий огляд (реферат): Розроблена технологія приготування кисломолочного напою на основі молочної сироватки. Напій має добрі органолептичні показники і високий рівень пробіотичної мікрофлори (ацидофільної палички і пропіоновокислих бактерій). Цей напій при застосуванні сприятливо діє на організм людини. Разработана технология приготовления кисломолочного напитка на основе молочной сыворотки. Напиток имеет хорошие органолептические показатели и высокий уровень пробиотической микрофлоры (ацидофильной палочки и пропионовокислых бактерий).Этот напиток при применении благоприятно действует на организм человека.
Опис: The technology of preparation of milk drinks based on whey. The drink has good organoleptic properties and high probiotic microflora ( acidophilic wand and propionic acid bacteria).This drink when applying beneficial to the human body.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3540
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.Напій на основі молочної сироватки.pdf150,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.