Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3540
Title: | Напій на основі молочної сироватки |
Other Titles: | Напиток на основе молочной сыворотки The drink based on whey |
Authors: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Keywords: | пробіотики молочна сироватка кисломолочний напій пробиотики молочная сыворотка кисломолочный напиток probiotics whey dairy drink |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Львівський інститут економіки і туризму |
Citation: | Болгова Н. В. Напій на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Збірник праць VІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів" (11 травня 2016 р.) – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.92-95. |
Abstract: | Розроблена технологія приготування кисломолочного напою на основі молочної сироватки. Напій має добрі органолептичні показники і високий рівень пробіотичної мікрофлори (ацидофільної палички і пропіоновокислих бактерій). Цей напій при застосуванні сприятливо діє на організм людини. Разработана технология приготовления кисломолочного напитка на основе молочной сыворотки. Напиток имеет хорошие органолептические показатели и высокий уровень пробиотической микрофлоры (ацидофильной палочки и пропионовокислых бактерий).Этот напиток при применении благоприятно действует на организм человека. |
Description: | The technology of preparation of milk drinks based on whey. The drink has good organoleptic properties and high probiotic microflora ( acidophilic wand and propionic acid bacteria).This drink when applying beneficial to the human body. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3540 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В.Напій на основі молочної сироватки.pdf | 150,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.