Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, В. І.-
dc.contributor.authorТищенко, В. И.-
dc.contributor.authorTishchenko, V. I.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorBozhko, N. V.-
dc.date.accessioned2016-07-01T07:59:34Z-
dc.date.available2016-07-01T07:59:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТищенко В.І. Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко //Таврійський державний агротехнологічний університет. – Праці.- Вип. 16. - Т 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. – С. 51-56.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3542-
dc.descriptionThis work is devoted to monitoring the assessment of the quality of pork that is processed at meat processing plants in Sumy region, followed by adjustments of technological processes of processing of meat with the quality of raw materials.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено моніторинговій оцінці якості свинини, яка переробляється на м'ясокомбінатах Сумської області, з подальшим коригуванням технологічних процесів переробки м'яса з урахуванням якості сировини. Данная работа посвящена мониторинговой оценке качества свинины, которая перерабатывается на мясокомбинатах Сумской области, с последующей корректировкой технологических процессов переработки мяса с учетом качества сырья.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectякість свининиuk_UK
dc.subjectм'ясо з ознаками PSEuk_UK
dc.subjectінтенсивність забарвленняuk_UK
dc.subjectкачество свининыuk_UK
dc.subjectмясо с признаками PSEuk_UK
dc.subjectинтенсивность окраскиuk_UK
dc.subjectquality porkuk_UK
dc.subjectmeat with signs PSEuk_UK
dc.subjectcolor intensityuk_UK
dc.titleЯкість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської областіuk_UK
dc.title.alternativeКачество и технологические свойства свинины, поступающей на перерабатывающие предприятия Сумской областиuk_UK
dc.title.alternativeThe quality and technological properties of pork supplied to the processing enterprises of Sumy regionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко В. І. Якість та технологічні властивості .pdf385,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.