Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, В. І. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, В. И. | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, V. I. | - |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bozhko, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-01T07:59:34Z | - |
dc.date.available | 2016-07-01T07:59:34Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В.І. Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко //Таврійський державний агротехнологічний університет. – Праці.- Вип. 16. - Т 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. – С. 51-56. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3542 | - |
dc.description | This work is devoted to monitoring the assessment of the quality of pork that is processed at meat processing plants in Sumy region, followed by adjustments of technological processes of processing of meat with the quality of raw materials. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено моніторинговій оцінці якості свинини, яка переробляється на м'ясокомбінатах Сумської області, з подальшим коригуванням технологічних процесів переробки м'яса з урахуванням якості сировини. Данная работа посвящена мониторинговой оценке качества свинины, которая перерабатывается на мясокомбинатах Сумской области, с последующей корректировкой технологических процессов переработки мяса с учетом качества сырья. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk_UK |
dc.subject | якість свинини | uk_UK |
dc.subject | м'ясо з ознаками PSE | uk_UK |
dc.subject | інтенсивність забарвлення | uk_UK |
dc.subject | качество свинины | uk_UK |
dc.subject | мясо с признаками PSE | uk_UK |
dc.subject | интенсивность окраски | uk_UK |
dc.subject | quality pork | uk_UK |
dc.subject | meat with signs PSE | uk_UK |
dc.subject | color intensity | uk_UK |
dc.title | Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області | uk_UK |
dc.title.alternative | Качество и технологические свойства свинины, поступающей на перерабатывающие предприятия Сумской области | uk_UK |
dc.title.alternative | The quality and technological properties of pork supplied to the processing enterprises of Sumy region | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. І. Якість та технологічні властивості .pdf | 385,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.