Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3542
Назва: | Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області |
Інші назви: | Качество и технологические свойства свинины, поступающей на перерабатывающие предприятия Сумской области The quality and technological properties of pork supplied to the processing enterprises of Sumy region |
Автори: | Тищенко, В. І. Тищенко, В. И. Tishchenko, V. I. Божко, Н. В. Божко, Н. В. Bozhko, N. V. |
Ключові слова: | якість свинини м'ясо з ознаками PSE інтенсивність забарвлення качество свинины мясо с признаками PSE интенсивность окраски quality pork meat with signs PSE color intensity |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Тищенко В.І. Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко //Таврійський державний агротехнологічний університет. – Праці.- Вип. 16. - Т 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. – С. 51-56. |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено моніторинговій оцінці якості свинини, яка переробляється на м'ясокомбінатах Сумської області, з подальшим коригуванням технологічних процесів переробки м'яса з урахуванням якості сировини. Данная работа посвящена мониторинговой оценке качества свинины, которая перерабатывается на мясокомбинатах Сумской области, с последующей корректировкой технологических процессов переработки мяса с учетом качества сырья. |
Опис: | This work is devoted to monitoring the assessment of the quality of pork that is processed at meat processing plants in Sumy region, followed by adjustments of technological processes of processing of meat with the quality of raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3542 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. І. Якість та технологічні властивості .pdf | 385,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.