Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3542
Назва: Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області
Інші назви: Качество и технологические свойства свинины, поступающей на перерабатывающие предприятия Сумской области
The quality and technological properties of pork supplied to the processing enterprises of Sumy region
Автори: Тищенко, В. І.
Тищенко, В. И.
Tishchenko, V. I.
Божко, Н. В.
Божко, Н. В.
Bozhko, N. V.
Ключові слова: якість свинини
м'ясо з ознаками PSE
інтенсивність забарвлення
качество свинины
мясо с признаками PSE
интенсивность окраски
quality pork
meat with signs PSE
color intensity
Дата публікації: 2016
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Тищенко В.І. Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко //Таврійський державний агротехнологічний університет. – Праці.- Вип. 16. - Т 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. – С. 51-56.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено моніторинговій оцінці якості свинини, яка переробляється на м'ясокомбінатах Сумської області, з подальшим коригуванням технологічних процесів переробки м'яса з урахуванням якості сировини. Данная работа посвящена мониторинговой оценке качества свинины, которая перерабатывается на мясокомбинатах Сумской области, с последующей корректировкой технологических процессов переработки мяса с учетом качества сырья.
Опис: This work is devoted to monitoring the assessment of the quality of pork that is processed at meat processing plants in Sumy region, followed by adjustments of technological processes of processing of meat with the quality of raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3542
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко В. І. Якість та технологічні властивості .pdf385,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.