Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3542
Title: Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області
Other Titles: Качество и технологические свойства свинины, поступающей на перерабатывающие предприятия Сумской области
The quality and technological properties of pork supplied to the processing enterprises of Sumy region
Authors: Тищенко, В. І.
Тищенко, В. И.
Tishchenko, V. I.
Божко, Н. В.
Божко, Н. В.
Bozhko, N. V.
Keywords: якість свинини
м'ясо з ознаками PSE
інтенсивність забарвлення
качество свинины
мясо с признаками PSE
интенсивность окраски
quality pork
meat with signs PSE
color intensity
Issue Date: 2016
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Тищенко В.І. Якість та технологічні властивості свинини, що надходить на переробні підприємства Сумської області [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко //Таврійський державний агротехнологічний університет. – Праці.- Вип. 16. - Т 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. – С. 51-56.
Abstract: Дану роботу присвячено моніторинговій оцінці якості свинини, яка переробляється на м'ясокомбінатах Сумської області, з подальшим коригуванням технологічних процесів переробки м'яса з урахуванням якості сировини. Данная работа посвящена мониторинговой оценке качества свинины, которая перерабатывается на мясокомбинатах Сумской области, с последующей корректировкой технологических процессов переработки мяса с учетом качества сырья.
Description: This work is devoted to monitoring the assessment of the quality of pork that is processed at meat processing plants in Sumy region, followed by adjustments of technological processes of processing of meat with the quality of raw materials.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3542
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тищенко В. І. Якість та технологічні властивості .pdf385,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.