Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3632
Назва: Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату
Інші назви: Новые технологические системы на основе полифункционального желирующего полуфабриката
New technological systems based on multifunctional gelling semi-finished products
Автори: Степанова, Т. М.
Дубовик, О. В.
Степанова, Т. М.
Дубовик, О. В.
Stepanova, T. M.
Dubovyk, O. V.
Ключові слова: пектин
гелеутворення
кальцій
пектин
студнеобразование
кальций
pectin
gelation
calcium
Дата публікації: 2015
Видавництво: Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара
Бібліографічний опис: Степанова Т. М. Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова, О. В. Дубовик // XIІІ Всеукраїнська конференція молодих вчених та студентів з актуальних питань сучасної хімії з міжнародною участю, (м. Дніпропетровськ 19-21 травня 2015 р.). – Дніпропетровськ : ДНУ ім. О. Гончара, 2015. - С. 120.
Короткий огляд (реферат): В тезах звертається увага на нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату. Розглянуто питання використання поліфункціонального желюючого напівфабрикату та його збагачення на сухі вітаміно-мінеральні комплекси. В тезисах обращается внимание на новые технологические системы на основе полифункционального желирующего полуфабриката. Рассмотрены вопросы использования полифункционального желирующего полуфабриката и его обогащения сухими витамино-минеральными комплексами.
Опис: The thesis draws attention to new technological systems based on multifunctional semi-finished jelly products. The problems of the multifunctional semi-finished jelly products using reviews and its dry vitamins and minerals enrichment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3632
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_ДНУ.pdf203,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.